De hoogste punten 20/12/2017

“Mijn Fairfood-hoogtepunt beleefde ik op een berg in Indonesië. Samen met managing director Sander en blockchainspecialist Marten ben ik op de eilanden Java en Sulawesi in de problematiek rondom kokos gedoken. Er gebeurde veel, ontzettend veel, en dat heb ik op een ochtend samen met Sander allemaal heel even op pauze gezet tijdens een geweldige meditatiesessie boven op een berg bij Borobudur. Weg van de chaos en alle toeristen, het hoofd weer helder voor m’n living-wageonderzoek” – Anna Lentink, living wage/income & supply chain specialist

Mijn hoogtepunt was absoluut de lancering van het vernieuwde Fairfood, met de start van een gloednieuwe campagne. Het was een viering met vele vrienden en bekenden, en de kick-off van een prachtig jaar. We hebben met een geweldig team iets prachtigs neergezet. Daar ben ik ongelooflijk trots op. Op naar 2018!” – Sander de Jong, managing director

“Ik heb deze zomer 600 kokosnoten verkocht op de Parade – dat lijkt me een goed hoogtepunt, toch? Het was heel tof om de gasten op de Parade te kunnen laten zien dat we blockchain in de praktijk hebben gebracht en ze de kokosboer achter hun eigen noot te laten leren kennen. Dieptepunten van het jaar waren trouwens ook meteen de dagen dat ik daar in de stromende regen stond.” – Isa Miralles, research officer

“Als Fairfoods blockchainspecialist kan ik natuurlijk moeilijk een ander moment aanwijzen dan het moment waarop de kokosnoten officieel op de blockchain stonden. Want hey, we zijn toch maar mooi de eerste in Nederland die een voedselproduct op de blockchain zetten!”– Marten van Gils, project manager en blockchainspecialist

“In augustus hebben we ons met het hele team twee dagen teruggetrokken in een kleine stolboerderij in het zuiden van het land. Strategiedagen, noemden we dat. Heel inspirerend en gezellig was het vooral. We hebben een paar heel goede stappen in de toekomst gezet als Fairfood zijnde, maar hebben vooral ook belachelijk veel en lekker gegeten. Marten [Fairfoods blockchainspecialist] neemt eten héél serieus, en heeft me nog geleerd hoe je zelf ravioli maakt. Het absolute hoogtepunt was denk ik het moment iets later op de avond waarop Anna en Sander op tafel stonden te dansen” – Channa Brunt, communicatiemanager