Gloednieuwe fairfoodie gezocht: communicatiestagiair 29/01/2018

Je bent jong en je wilt wat. De wereld verbeteren bijvoorbeeld. Komt goed uit: wij ook! Bij Fairfood leggen we ons volledig toe op het eerlijk maken van ons eten. The foodsystem is broken, let’s fix it! Uiteindelijk willen wij alleen nog maar 100% eerlijk eten op ons bord. Help je mee?

De stage:

Als campagneorganisatie werkt Fairfood van project naar project, waarbij steeds een nieuwe productketen centraal staat. Op dit moment zijn we achter de schermen heel hard voorbereidingen aan het treffen voor onze koffiecampagne, die over een paar maanden wordt gelanceerd. Voor het publieksdeel zijn vooral onze campagne- en communicatiemanager verantwoordelijk – daar kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken.

Als communicatiestagiair(e) ga jij hen ondersteunen in hun werkzaamheden. Je helpt mee met content-creatie en het inzetten van de juiste (social) mediakanalen, durft creatief mee te denken over de vormgeving van de campagne en helpt uiteindelijk mee de campagne onder de aandacht te brengen en bij het voorbereiden en organiseren van events. Je gaat heel veel zelf doen, maar zult daarbij te allen tijde goed ondersteund worden. We willen vooral dat je heel veel leert.

Wij zoeken:

Een ondernemende, goedgebekte HBO- of WO-student, met een commerciële of communicatie-studie. Een idealist die ook pragmatisch kan denken. Iemand die:

  • bewust heeft gekozen voor de NGO-wereld;
  • niet bang is om hardop mee te denken;
  • hard kan werken, maar ook gezellig meedoet als er ontspannen kan worden;
  • vol ideeën zit en deze nu bij Fairfood wil gaan testen;
  • als het even kan handig is met Photoshop, een camera en online tools, hoewel dat geen vereiste is

Wij bieden:

De unieke kans om werkervaring op te doen bij een jonge en onafhankelijke organisatie die belangrijk werk doet. Een inspirerende en uitdagende stage waarin jij kunt proeven van het werkleven bij een NGO. Er is ruim baan voor eigen initiatieven en veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. De stage is voor 32 uur per week, en duurt in overleg 3 tot 5 maanden. Hiervoor bieden wij een stagevergoeding van 175 euro per maand, inclusief reiskosten. Lunch is inbegrepen!

Wij geloven in de kracht van verschillen en een diverse samenstelling van ons personeel, met een evenwichtige vertegenwoordiging in leeftijd, geaardheid, validiteit en etnische achtergrond.

Solliciteren:

Klinkt dit als jouw stage? Stuur dan je motivatie en CV naar channa@fairfood.nl. Voor vragen kan je op werkdagen contact opnemen op met Channa: +31 6 29 30 56 63.