Ontdek wie de mensen achter jouw eten zijn Ontdek Trace

Super technische Fairfoodie gezocht: blockchainstagiair(e) / vrijwilliger 29/01/2018

Je bent jong en je wilt wat. De wereld verbeteren bijvoorbeeld. Komt goed uit: wij ook! Bij Fairfood leggen we ons volledig toe op het eerlijk maken van ons eten. The foodsystem is broken, let’s fix it! Uiteindelijk willen wij alleen nog maar 100% eerlijk eten op ons bord. Help je mee?

DE STAGE:

Als campagneorganisatie werkt Fairfood van project naar project, waarbij steeds een nieuwe productketen centraal staat. Onze droom: alleen nog maar eerlijk eten op ons bord. Daarvoor moeten productketens in de eerste plaats transparant zijn. Wij geloven dat blockchain zich daarvoor leent.

Op dit moment zijn we achter de schermen iets heel spannends aan het doen: we zetten koffie op de blockchain. Dat is een flinke klus, waarbij we wel wat hulp kunnen gebruiken. Als blockchainstagiair(e) of -vrijwilliger ben jij de rechterhand van onze blockchainspecialist. Je kunt jou, net als hem, altijd wakker maken voor een goed gesprek over de laatste ontwikkelingen op het gebied van DLT. Je hebt waarschijnlijk een goedgevulde crypto-wallet, maar je bitcoins verkocht je natuurlijk allang. Verder ben je naast een technerd natuurlijk een idealist, en zie je in blockchain net als wij de potentie om de wereld iets beter te maken. Je brengt kennis en een goede dosis nieuwsgierigheid. Je gaat heel veel zelf doen, maar zult daarbij te allen tijde goed ondersteund worden. We willen vooral dat je heel veel leert.

WIJ ZOEKEN:

Een technisch onderbouwde HBO- of WO-student, met een voorliefde voor alles wat met blockchain te maken heeft. Een idealist die ook pragmatisch kan denken. Iemand die:

  • op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van blockchain;
  • niet bang is om hardop mee te denken;
  • hard kan werken, maar ook gezellig meedoet als er ontspannen kan worden;
  • vol ideeën zit en deze nu bij Fairfood wil gaan testen;

WIJ BIEDEN:

De unieke kans om werkervaring op te doen bij een jonge en onafhankelijke organisatie die belangrijk werk doet. Een inspirerende en uitdagende stage of vrijwilligersfunctie waarin jij kunt proeven van het werkleven bij een NGO, en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van blockchain direct in de praktijk kunt zien. Er is ruim baan voor eigen initiatieven en veel aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. De stage is voor 32 uur per week, en duurt in overleg 3 tot 5 maanden. Hiervoor bieden wij een stagevergoeding van 175 euro per maand, inclusief reiskosten. Lunch is inbegrepen! Voor een vrijwilligersfunctie gaat bovenstaande in overleg.

Wij geloven in de kracht van verschillen en een diverse samenstelling van ons personeel, met een evenwichtige vertegenwoordiging in leeftijd, geaardheid, validiteit en etnische achtergrond.

SOLLICITEREN:

Klinkt dit als jouw stage? Stuur dan je motivatie en CV naar marten@fairfood.nl. Voor vragen kan je op werkdagen contact opnemen op met Marten: +31 6 41 57 69 80.