Fairfood gaat op zoek naar een eerlijke kokosnoot… en jij kunt ‘m kopen!

Het kan: eerlijke kokos

Kokosboeren een eerlijk loon betalen lijkt eenvoudig, maar de weg die een kokosnoot aflegt van boom tot bord is lang en ingewikkeld. Toch geloven wij dat het kan en dat willen we gaan bewijzen! We gaan op reis naar Zuidoost-Azie en zelf met de boeren, handelaren en transporteurs praten om eenmalig een eerlijke kokosnoot in Nederland op de markt te brengen. Het wordt een interessant en spannend avontuur waar we je graag in meenemen! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief met de knop hieronder of volg ons op Facebook.

Volg ons op Facebook
NIEUWSBRIEF

Draag je eigen nootje bij ...en win een reis

Die Fairfood kokosnoot verwachten we komende zomer te kunnen leveren. Koop jij zo’n kokosnoot? Dat is het ultieme bewijs aan de supermarkten en voedingsindustrie dat jij als consument wilt dat kokosboeren een eerlijk loon krijgen. Binnenkort start de crowdfunding hiervoor. Kun je amper wachten en wil je zeker weten dat jij één van onze eerlijke kokosnoten krijgt? Meld je dan hieronder aan als cococonsument! Je krijgt dan een seintje zodra onze kokosnoten in de verkoop gaan. Hadden we al verteld dat je kans maakt op een reis naar Indonesië?

KOOP EEN KOKOSNOOT

Een eerlijke kokosnoot, dat werkt zo

Kokosnoot blij

Onze kokosnoot heeft straks geen keurmerk. Dat is ook niet nodig. Elke stap van boom tot bord brengen we tot in detail in kaart en leggen we vast. Dat doen we met de blockchain-technologie. Simpel gezegd: jouw kokosnoot heeft straks een unieke code, waarmee je precies kunt nagaan wie jouw kokosnoot geplukt heeft - en welke prijs hij daarvoor heeft gekregen. Zo leggen we elke stap vast. Wil je je eigen kokosnootboer bedanken voor je heerlijke noot? Dan stuur je hem straks rechtstreeks een bedankje!

Win een reis naar jouw kokosboer!

Koop de Fairfood kokosnoot en maak kans op een reis naar Indonesie! Hoe mooi is het als je straks samen aan tafel kunt met de kokosboer die jouw noot geplukt heeft? En kennis maakt met zijn gezin, leefomstandigheden en werkplek? Zo gaat het verhaal van de Fairfood kokosnoot van boom tot bord, en weer terug. Een onvergetelijke ervaring.

KOOP EEN KOKOSNOOT