Je boodschappen zitten vol kokos... van boeren die daar geen eerlijk loon voor krijgen.

Luid het kokosnoodsignaal!
  • Ongemerkt eet je per jaar kilo’s kokos: verstopt in ijs, koek en zelfs koffiecreamer. Terwijl de kokosboeren geen eerlijk loon krijgen. Daar gaan we wat aan doen! Doe mee en laat hieronder jouw kokosnoodsignaal horen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fairfood gaat voor eerlijke kokos

Voor de kokos in ons eten wordt nauwelijks een eerlijke prijs betaald. Wij vinden dat dit wel moet. Wij willen de omvang van het probleem laten zien en bijdragen aan de oplossing. Daarom gaan wij zelf kokosnoten uit Indonesië halen – voor een eerlijke prijs. En jij kunt er een kopen!

Meer over de Fairfood kokosnoot

Je eet ongemerkt kilo's kokos per jaar

Kokosnoot verdrietig

Kokos zit in van alles: van koek tot koffiecreamer, van chocolade tot ijs. Zonder dat je het merkt, draag je zomaar bij aan de armoede van kokosboeren.

Lees meer over kokos

Geen eerlijk loon voor kokosboeren

Veel van de ongeveer 16 miljoen boeren komen nauwelijks rond. Kokosnoten plukken is zwaar en gevaarlijk werk. Voor het dagloon dat zij daarvoor krijgen, kun jij net een Bounty kopen.

Lees meer over kokosboeren
VOLG ONS

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze campagne.

Fairfood maakt zich hard voor eerlijk eten

Kokosnoot blij

Fairfood zet zich in voor leefbaar loon en eerlijke prijzen in de voedselindustrie. Dat is heel hard nodig, want er is helaas veel mis. Maar samen kunnen we dit oplossen.

Lees het Fairfood Manifest
Bekijk onze eerdere activiteiten en campagnes.