Onze oplossingen

Bij Fairfood stoppen we niet bij het signaleren van een probleem; we gaan een stap verder en dragen actief bij aan de oplossing. Onze oplossingen komen bijvoorbeeld in de vorm van innovatieve tools, of in die van kennisnetwerken, waarbinnen we verschillende stakeholders uit de agrifoodsector met de neus dezelfde kant op krijgen. Wat ze allemaal gemeen hebben: ze zijn toegankelijk en laagdrempelig, zodat iedereen een verschil kan maken.

Onze oplossingen

Trace

Wie zijn de mensen achter jouw producten? Hoe gaat het met hen? Bedrijven beantwoorden die vragen met behulp van Trace, een platform waarmee ze hun producten tot aan de boer traceren. Knap staaltje storytelling ook – de consument pluist het verhaal achter het product uit op een interactieve pagina.

Ontdek Trace

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

ALIGN

ALIGN helpt agrifood-bedrijven op weg als zij zichzelf eenmaal de ambitie hebben gesteld om in hun toeleveringsketens leefbare lonen en inkomens te verwezenlijken. Het voornaamste doel van dit platform: het complexe onderwerp begrijpelijk maken en handvatten bieden voor de verschillende stappen die gezet moeten worden. Denk aan beschikbare tools, onderzoek en potentiële partners.

Ontdek ALIGN

Living Wage Lab

In het Living Wage Lab zoeken stakeholders uit de agrifood-sector samen naar oplossingen voor het betalen van een leefbaar loon in hun toeleveringsketens. Dat is iets dat een bedrijf niet alleen kan bereiken. Het Living Wage Lab brengt daarom iedereen samen: de overheid, vakbonden, de productietak, retailers, NGO’s, certificeerders en onderzoekers. Samen werken we aan oplossingen.

Ontdek Living Wage Lab

Koffiemomentje inplannen?

Plan een afspraak

+31 6 16557605