Ontdek wie de mensen achter jouw eten zijn Ontdek Trace

Wij zijn Fairfood

Fairfood streeft naar een wereld waarin iedereen kan genieten van goed eten. Een wereld waarin de mensen die ons eten produceren een waardig leven leiden, en waarin eten wordt geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu.

We werken actief mee aan de overgang naar een duurzaam voedselsysteem. Dat doen we door innovatieve oplossingen te ontwikkelen waarmee bedrijven hun handelspraktijken kunnen verbeteren – open en toegankelijke oplossingen die de wereld van voedsel gaan democratiseren. We zien voor alle mensen in de productieketens van ons eten een actieve rol weggelegd in het verbeteren van de leefomstandigheden van boeren en voedselarbeiders. Fairfood investeert in partnerschappen om samen de verandering richting dat duurzame voedselsysteem te versnellen.

MAAK KENNIS MET HET TEAM

Fairfood komt op voor de mensen achter ons eten die zelf met honger naar bed gaan

Sustainable Development Goals

Na de millenniumdoelen van de Verenigde Naties zijn er nu de Sustainable Development Goals (SDGs). Deze zeventien Duurzame Ontwikkelingsdoelen moeten in 2030 een eind hebben gemaakt aan armoede, ongelijkheid en klimaatverandering. Fairfood werkt mee aan zes van de zeventien doelen: 1. Einde aan armoede, 2. Einde aan honger, 5. Vrouwen en mannen gelijk, 8. Fatsoenlijke banen en economische groei, 10. Minder ongelijkheid, 12. Duurzame consumptie en productie